22. Aprila 2021.

Beretini o Srbija openu: Najteže mi je što nema publike

Big Portal

Drugi nosilac i deseti igrač sveta, pobedio je sunarodnika Marka Čekinata u dva seta, 6:4, 6:3.

Sada u četvrtfinalu čeka boljeg iz okrjaša dvojice srpskih tenisera, Filipa Krajinovića i Nikole Milojevića.

Mateo je istakao da je srećan što posle problema sa povredom koju je imao na početku sezone, opet može da igra.

Srećan sam što sam opet na terenu. Mučio sam se sa povredom posle Australije. Nisam imao iskustva sa ovakvom povredom do sada, nisam znao kako će sve biti. Mentalno, nije lako, posebno kod servisa. Srećan sam zbog dobre partije i toga što sam fizički u dobroj formi. Moram da igram što više mečeva, to mi je sada prioritet“, kaže Italijan.

Teniser iz Rima dodaje da mu je potrebno vremena da dođe do prave forme.

Samopouzdanje je nešto sto dođe i ode. Znam da mogu da igram na visokom nivou. Radim naporno da budem spreman, šteta je što me je zadesila ta pvreda, ali znam da mogu da mogu da igram dobro na svim podlogama, na betonu, travi, šljaci. svejedno je. Treba malo vremena, ali danas je bio pravi korak u tom smeru“.

U Beogradu je kao i u ostalim turnirima u balonu, ali kaže da mu je zbog jedne stvari malo lakše.

Na turnirima ste sada uvek u balonu. Idete od hotela do terena. Generalno, ja i kada sam na turniru sam, idem u klub i hotel. Kad je normalno, idemo na večere van, ali moram da kažem da mi je devojka ovde, pa mi je zbog toga lakše. Nema publike, to mi najviše smeta, to me najviše remeti poslednjih meseci. Nije nabolje što je tako, ali moramo da budemo spremni“, zaključio je Beretini.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare