Ber Grils snimao na Staroj planini - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ber Grils snimao na Staroj planini

Svetski poznati avanturista Ber Grils pre nekoliko dana snimao je na Staroj planini svoju popularnu emisiju “U divljini sa Berom Grilsom”.

Bivši pripadnik SAS jedinice, pisac i televizijski voditelj završio je juče sa svojim delom snimanja, a njegova ekipa i dalje je u Srbiji.

U snimanje emisije je, kako prenose beogradski mediji, uključena helikopterska jedinica MUP-a. Grils je takođe rekao kako je Stara Planina jako zanimljiva zbog njene raznovrsnosti.

Grils je, kao i ranije, spomenuo da mu je najveća želja da snimi emisiju sa našim teniserom Novakom Đokovićem, što je u više navrata i spominjao.

“Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket, planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji”, rekao je Ber Grils još početkom 2020. godine.

Danas objavljeno

Kako je Marilyn Monroe od napuštenog djeteta postala svjetska diva: Tragična priča puna boli i skandala

Vanja A

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Ostavite komentar