Bentley Bentayga Mulliner - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Bentley Bentayga Mulliner

Mulliner je proširio svoju ponudu za personalizaciju Bentley Bentayge, a koja omogućava svakom vlasniku ovog luksuznog crossovera da iskoristi opsežnu listu opcija za personalizaciju spoljašnjosti i unutrašnjosti.

Kako se navodi u vesti, postoji stotine različitih kombinacija koje se mogu napraviti pomoću široke ponude dostupnih boja i materijala. Kupci mogu da izaberu boju kože po narudžbini, personalizovane šavove, umetke na vratima…

Sve opcije su dostupne za obnovljenu Bentaygu u svim raspoloživim nivoima opreme. Počevši od spoljašnjosti, tretman Mulliner može da se dobije u 26 dodatnih boja, koje su dostupne uz standardnu paletu nijansi luksuznog SUV-a i primenjuju se ručnim prskanjem, upotpunjenim najnovijom robotskom tehnologijom.

Unutrašnjost je mesto u kome kupci provode najviše vremena gledajući materijale i kombinacije boja, a Mulliner tu ima široku paletu od 27 boja. Divizija će ponuditi kombinacije sa do tri različite boje za, kako se navodi, “smeo i upečatljiv izgled”. Pored toga, kupci mogu stvoriti potpuno prilagođenu kombinaciju boja za unutrašnjost na osnovu svojih želja.

Sem toga, Bentley nudi različite opcije furnira za unutrašnjost. Ponuda je široka i uključuje više od 100 različitih opcija, od tradicionalnih unakrsnih traka od drveta do obojenih furnira.

Ivan Mitić–Autoblog.rs

Danas objavljeno

Kamuflirani Alfa Romeo Tonale

Vanja A

Porsche 911 Turbo Safari

Vanja A

Kako brzo ukloniti snijeg i led s vjetrobranskog stakla?

Vanja A

Ostavite komentar