21. Decembra 2021.

Benltey napravio 11 posebnih Bentayga

Big Portal

Kako se navodi, Bentley je napravio samo 11 ovakvih “Outdoor Pursuits Collection”, modela od kojih sve naglašavaju zanatsko umeće svojim raskošno ukrašenim enterijerima.

Svaki primer kombinuje brojne karakteristike po meri, uključujući scenu u šumi izvezenu na kožnim sedištima i jedinstvenu hromiranu prevlaku na maski suvozača koja prikazuje specifičnu aktivnost na otvorenom koja se slavi.

Da bi istakao temu na otvorenom, Mulliner je odabrao što više prirodnih materijala.

To znači novi završni sloj od tkane vune za unutrašnju stranu vrata, džepove na naslonu sedišta, ručke i detalje oko instrument table. Tvid od peščane riblje kosti je odabran da dopuni boju enterijera i namenjen je da funkcioniše u skladu sa glavnim i sekundarnim bojama enterijera.

SUV takođe koristi furnir ravnog zrna tečnog ćilibara sa umetkom od šimšira, za ivicu tamnog furnira od eukaliptusa na instrument tabli i šinama oko struka. U tamnijem delu biće postavljena scena pecanja na mušicu, konja koji skače ili britanskog lisičarka.

Napolju, u međuvremenu, modeli se nude u Havani, Cumbrian Green ili Magnetic. Bentaygini aluminijumski točkovi od 22 inča sa deset krakova su usklađeni sa spoljnom farbom i dijamantski tokovani i polirani kako bi se postigao zadivljujući finiš.

Kupci takođe dobijaju Hunter Flask po meri uvezanu u kožu koja se uklapa u unutrašnjost vozila. Nisu objavljene informacije o cenama za najnovije ograničeno izdanje modela Bentley Bentayga Outdoor Pursuits Collection.

Photo: Bentley
Photo: Bentley
Photo: Bentley
Photo: Bentley
Photo: Bentley
Photo: Bentley
Photo: Bentley
Photo: Bentley
Photo: Bentley
Photo: Bentley

b92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare