10. Aprila 2020.

Ben: Nedostaje mi fudbal, ali bitno je da budemo bezbjedni

Big Portal

“Ova situacija i nije baš laka, ali sa celim stručnim štabom na celu sa Dejanom Stankovićem pokušavamo da održimo fizičku formu kroz naporan rad. Dobijamo program po kom radimo kako u kući, tako i napolju, ukoliko naravno za to imamo priliku”, rekao je Ben za klupski sajt.

Najbolji strelac Superlige Srbije i jedan od najboljih stranaca u Crvenoj zvezdi, slobodno vreme provodi i sa decom, sa kojom u dvorištu igra fudbal.

“Moj dan počinje jutarnjim treningom, a zatim vreme provodim sa svojom porodicom. Trening nije lak kada ga sam radiš. Individualni treninzi su teški, mnogo je lakše kada se trenira sa celim timom, ali pokušavamo da se što bolje pripremimo, a to je jako važno. Za mene je veoma bitno da naporno radim i da budem spreman, zato što u ovom momentu ne znamo kada ce se prvenstvo nastaviti. Za nas igrače je upravo zbog toga bitno da smo u što boljoj fizickoj pripremi. Kućni treninzi su odlični, intezitet nije pretežak tako da odgovaraju svakom igraču”, naglasio je Ben i dodao da mu u ovoj situaciji izgleda kao da se fudbal prekinuo na jednu godinu.

“Mnogo mi nedostaje sam fudbal, da budem dole na terenu, da postižem golove, kao i da ih proslavljam sa svojim saigračima, a narocito sa navijacima. Nije lak momenat za nas igrace, ali ja se nadam da cemo uskoro sve nastaviti. Teško je, jer smo navikli da treniramo svaki dan, da igramo utakmice na svakih sedam ili tri dana, a sada je već treća nedelja kako ne igramo fudbal. Moramo da se fokusiramo na to da se dobro spremimo na nastavak koji nas ubrzo očekuje”, rekao je Ben koji je imao je i poruku za navijače crveno-belih.

“Želim da se pre svega zahvalim svim zvezdašima što su uvek bili uz nas. Trenutno je najvažnije da ostanu kod kuće. Veoma je bitno da budemo bezbedni jer možemo izgubiti mnogo. Potrebni su nam kada se sve ovo nastavi, bez njih mi nismo ista ekipa, i verujem da ćemo se svi zajedno radovati novim uspesima”, zaključio je Ben.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare