Ben Aflek baš nema sreće sa paparacima, ali ga i nije briga - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ben Aflek baš nema sreće sa paparacima, ali ga i nije briga

Za paparaca koji je jurio glumca Bena Afleka i njegovu djevojku Anu de Armas, može se reći da ima sreće, jer je uspio da ulovi intimne dijelove slavne holivudske zvijezde.

Za Afleka, s druge strane, to nije slučaj. On je tokom šetnje u Los Anđelesu želeo da podigne i sakupi izmet svog psa, a u tom trenutku su mu se spustile pantalone, te je njegova zadnjica izvirila u prvi plan.

Sasvim jasno, ove fotografije postale su pravi hit u američkim tabloidima, te je Aflek ovih dana na naslovnim stranama gotovo svih štampanih izdanja o selebritijima.

Aflek se međutim nije obazirao, već je nastavio da opušteno i ležerno šeta sa svojom devojkom, a o naslovnicama tabloida se nije oglašavao.

Ovo takođe nije prvi put da paparaci hvataju glumca u nezgodnim ili provokativnim pozama. Kao jedan od najseksipilnijih muškaraca u Holivudu, Aflekove golišave slike sa plaže postale su gotovo svakodnevnica.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar