Bella Thorne otvoreno priznala kako je panseksualka: Volim sva ljudska bića - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bella Thorne otvoreno priznala kako je panseksualka: Volim sva ljudska bića

Glumica Bella Thorne oduvijek je otvoreno govorila o svojoj seksualnosti, a sada je priznala kako je panseksualka, to jeste da je privlače osobe bez obzira na njihov pol ili rodni identitet.

“Ja sam ustvari panseksualka, a nisam to ni znala. Jednostavno u ovom stanju volim sva ljudska bića. Sviđa vam se ono što vam se sviđa. Ne mora to biti muškarac, ne mora biti ni žena. Ustvari, samo volite nečiju ličnost”, kazala je Thorne.

Ona se ranije putem posta na Twitteru okarakterisala kao biseksualka. Nakon što je na društvenim mrežama osvanula njena fotografija na kojoj ljubi drugu djevojku glumica nije oklijevala priznati kako je žene zanimaju jednako kao i muškarci.

Dok mnogi povezuju biseksualnost i panseksualnost, razlika je u tome što je biseksualnost privlačnost prema dva pola, muškom i ženskom, dok panseksualnost uključuje ljude koji se izdvajaju iz ta dva pola.

Glumica je o seksualnosti pisala i u svojoj novoj knjizi “The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray” koja će danas biti predstavljena javnosti. U knjizi Thorne govori i o osudama javnosti i zlostavljanjima koja je morala trpjeti zbog disleksije, kao i borbi s depresijom.

Danas objavljeno

“KISS” rokeri pomiješali Austriju i Australiju

Vanja A

Šešir je idealan modni dodatak, ali i zaštita od sunca

Vanja A

10 impresivnih rimskih građevina u svijetu

Vanja A

Ostavite komentar