Bella i Gigi Hadid privukle pažnju neprepoznatljivim izgledom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bella i Gigi Hadid privukle pažnju neprepoznatljivim izgledom

Supermodeli Bella i Gigi Hadid u utorak su nosile reviju Marka Jakobsa za jesen 2022.

Veliku pažnju privukle su svojim neprepoznatljivim izgledom. Naime, imale s djelomično obrijane glave, a ni njihove pretjerano izbijeljene obrve nisu mogle proći neprimijećeno.

Bella je na svom Instagram profilu objavila fotografiju frizure i šminke, a na račun njezine promjene uslijedilo je mnoštvo komentara. ‘Bella dušo, što su ti učinili?’, ‘Bolesno’, ‘Ne, Bella, gdje je tvoja lijepa kosa?’, ‘Duboko sam uznemiren’, ‘Bella, šta je ovo?’, ‘Stvarno sam se izbezumio’, samo je dio negativnih komentara.

Ipak, našli su se i oni koje je promjena manekenke i više nego oduševila.

‘Ikona’, ‘Wow’, ‘Hvala ti draga Bella, volim te’, ‘Jedina osoba koja može ovo nositi’, ‘Ponosan sam na tebe Bella, nadahnjuješ milione ljudi. Volim te’, pisalo je ispod fotografije.

‘Sve za Marca’, napisala je Gigi uz svoju fotografiju. Baš kao i njezina sestra primila je mnoštvo komentara, a skoro svi su bili negativni.

‘Žao mi je, ovo ne izgleda dobro’, ‘Apsolutno ne’, ‘Ne, ne, ovo ti ne pristaje’, ‘Prestanite joj lagati govoreći da ova frizura izgleda dobro. Strašno je’ i ‘Molim te reci mi da nisi obrijala glavu’.

Ovo nije prvi put da sestre svojim izgledom na reviji privlače pažnju. Naime, u februaru su na Sedmici mode u Milanu imale pretjerano izbijeljene obrve koje nisu mogle proći neprimijećeno.

Iako izblajhane obrve nisu trend koji se pojavio tek nedavno na modnim pistama ili na ulicama, njihov izgled bio je poprilično neočekivan. ‘Nepostojeće’ obrve došle su u kombinaciji s crnim očima koje su bile namazane olovkom, sjenilom ili njihovom kombinacijom.

Izvor: Story.hr

(S.B.)

Danas objavljeno

Istraživanje otkrilo: Evo koju ružnu naviku dijele inteligentne žene

V.R.

Putniku naplatili kartu 25 centi više, on se zainatio i dobio na sudu poslije 22 godine

V.R.

Prosječna plata 4.000 evra, šoping od Gučija do Pateka; Grad u Švajcarskoj vode Italijani

V.R.

Ostavite komentar