Bela Torn pokazala dijamantski vjerenički prsten u obliku suze - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bela Torn pokazala dijamantski vjerenički prsten u obliku suze

Glumica Bela Torn i njen izabranik Bendžamin Maskolo na Instagramu su objavili vesti o svojoj veridbi i dobili preko pola miliona lajkova.

Osim toga dobili su i 9 hiljada komentara sa čestitkama i lepim željama.

Nakon dve godine nagađanja obožavalaca, Bela Torn (23) i njen verenik napokon su objavili veridbu kroz Bendžaminovu (27) objavu na Instagramu, čiji opis glasi “Rekla je da”.

Objava je sadržala seriju fotografija srećnog para sa zagrljajima i srećnim poljupcima.

Fanove je dalje raznežila serija slatkih Storija u kojima Bela, skoro u suzama, pokazuje kameri svoj veliki prelepi dijamantski prsten.

“Hvala ti što si tako predivna dušo, puno te volim. Jeej, venčaćemo se! Slavlje i u Italiji i Americi”, rekao je njen italijanski verenik.

Bendžamin Maskolo nije toliko poznat na javnoj sceni, a u životu je imao puno uspeha. Ovaj muzičar na Instagramu je sakupio preko 1,7 miliona pratilaca, a njegova italijanska muzička grupa Benji&Fede osvojila je “MTV Europe Music Award” za najbolju italijansku grupu. Nekoliko puta se oprobao i u filmu, pa će tako uz verenicu da glumi u novom filmu “Time is up” koji je sniman u Italiji.

Upravo je na scenariju tog filma pitao Belu da se uda za njega kroz ljubavno pismo.

“Na pozadini scenarija za naš film napisao sam ljubavno pismo, na kraju poslednje scene. Bila je za monitorom i pratila scenarija uz režisera i iznenađenje”, opisao je umetnik.

Priče o romansi ovog para počele su još 2019. godine kada su objavili prvu zajedničku fotografiju. Bela je njihovu vezu potvrdila novinarima izjavom:

“Ako ništa ne govorim, znači da to pokušavam da sakrijem. Bez obzira na to što kažem, paparaci će da me prate i obožavaoci će vremenom da otkriju.”

Danas objavljeno

Korak po korak do džempera; najinteresantniji domaći brendovi koji proizvode vunene stvari

Zeljka

Naomi Kembel objavila emotivnu scenu – zagrljaj preminulog dizajnera sa Je Vestom

Zeljka

Najskuplji grad za život na svijetu: Pariz više nije na prvom mjestu

Zeljka

Ostavite komentar