8. Oktobra 2022.

Bela Hadid priznala: “Vraćala sam se muškarcima koji su me zlostavljali”

Big Portal

Haljina u spreju je doprinela popularnosti ove manekenke više nego titula najlepše žene na planeti koju su joj, pre par godina dodelili.

Mada svoj ljubavni život mnogo manje živi pred očima javnosti nego što je ranije bio slučaj, ipak dečka ne krije. U pitanju je Mark Kelman, momak koji je takođe vezan direktno sa modom, ali radi “iza scene”.

Bela je prvi put pokazala Kelmana sredinom prošlog leta, ali ima tvrdnji da su se tad već zabavljali godinu dana. Svemu je prethodio raskid sa pevačem Vikendom, sa kojim je i ranije prekidala vezu, ali mu se i vraćala.

Posle svega, on je napisao pesmu “Ja sam bez srca” i brže-bolje našao utehu sa Selenom Gomez. Nije se ni manekenka previše oglašavala na tu temu, ali jeste odala deo svoje intime u jednom podkastu.

“Borila sam se da nekako očuvam svoje lične granice”, priznala je Bela, naglasivši da baš i nije imala mnogo uspeha u tome.

“Stalno sam se vraćala muškarcima – pa i ženama – koji su me zlostavljali. Glavni razlog je bila potreba da se ljudima dopadnem, ali su mi terapija i meditacija pomogli da nekako zacelim”, kazala je slavna manekenka.

Najviše joj je, kaže, prijalo kad se udaljila od društvenih mreža.

“Društvene mreže nisu stvarnost”, napisala je manekenka prošle godine na svom Instagram nalogu, odavši i da se bori sa depresijom.

“Svi vi koji se mučite, molim vas, zapamtite to. Ponekad je samo potrebno da čujete da niste sami. I zato, od mene – za sve vas – niste sami. Ja vas volim, ja vas vidim i ja vas čujem”.

Kelman je, reklo bi se, potpuno drugačiji tip muškarca. On radi “u senci” i zato ga kreatori sa kojima sarađuje kao umetnički direktor veoma cene. Pojavio se svega nekoliko puta na Belinom Instagramu iako se čini da mnogo češće putuje s manekenkom.

“Ovo mi je najlepše doba u životu. Zdrava sam, radim i voljena sam. Šta bi više jedna žena mogla da poželi…”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare