Bekvalac: Poznata sam ljenčuga, živjela bih tako, al nemam na čiji račun - BIGportal.ba
Ex Yu

Bekvalac: Poznata sam ljenčuga, živjela bih tako, al nemam na čiji račun

Pjevačica Nataša Bekvalac nakon kraćeg odmora vratila se poslovnim obavezama, ali, kako kaže, ne žuri joj se jer još uvijek ne može da se druži s publikom.

“Ja sam poznata lenčuga i mogla bih tako živeti da imam na čiji račun, ali nemam”, kaže kroz osmjeh, i dodaje:

“Volim teren jer druženje s publikom jeste, bar kada sam ja u pitanju, razlog zašto se bavim muzikom. Moj album je spakovan, ali nisam još ušla u studio. Super mi je ovo vreme pauze da malo pesme odstoje. Dešavalo mi se da snimim pesmu, pa nakon nekog perioda kažem: bože, sada bih bolje otpevala, trebalo mi je vreme. Sada imam to vreme da sve nekako legne i sačeka svoje vreme.”

Bez obzira što je na poslovnom planu imala vremena, Nata kaže da privatno nije stigla, poput mnogih, da se preispita oko nekih životnih pitanja.

SVI SU OSTALU U ČUDU: Ovo ime je Nataša Bekvalac odabrala za kćerku! |  Novi.ba

“Ma kako da ne, to se verovatno preispituju oni koji imaju vremena i nemaju decu. Međutim, kada imate ćerku od 14 godina koja je u pubertetu i mlađu od tri nemate vremena. Život samo melje i uzima svoje, možda mi je to tempo koji mi odgovara”, rekla je Nataša.

Kako navodi, ona je žena bez planova.

“Ja sam žena bez planova i ideje jer verujem u život strašno. Od kada sam tako počela da razmišljam, život mi donosi prelepe stvari. Život se uvek pobrine da ti da najbolje opcije za tebe i meni se otvaraju prelepe stvari koje prihvatam. Čak i one manje lepe, jer su mi uvek lekcije”, kaže pjevačica, koja priznaje da je u prethodnom periodu upoznala divne ljude, dobila dobre angažmane i razmijenila energiju sa poznanicima sličnim njoj.

Ona kaže da je njena filozofija “ženska moć” zbog čega upravo žene iz svoje porodice često objavljuje na društvenim mrežama.

Njena mama postala je prava atrakcija naročito u videima kada kritikuje Natašu. Jedan od poslednjih je bio kada je pjevačici odbrusila da ne traži od nje savjet za brak jer se razvodila tri puta.

“Vidite po mom životnom toku generalno kako me je savjetovala. Mislim da je moja mama predstavnik mama generalno i da svi prepoznaju svoje mame. Ona je omiljena i u našoj porodici, pa tako i na Instagramu.”, s osmjehom kaže Nataša.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Aleksandra Prijović otkrila da li joj se promijenila cijena nastupa

Zeljka

Zorica Brunclik progovorila o sukobu sa Sašom Popovićem: “Samo sam ustala i otišla”

Zeljka

Zovu je srpska Brižit Bardo i vlasnica je najdužih nogu na estradi!

Zeljka

Ostavite komentar