Beker opleo po Osaki: Gdje je tu j***ni pritisak? - BIGportal.ba
Sport Tenis

Beker opleo po Osaki: Gdje je tu j***ni pritisak?

Boris Beker, trostruki šampion Vimbldona, u intervjuu “Tajmsu” kritikovao je potez četvorostruke grend slem šampionke Naomi Osake da ne igra u Londonu.

Japanka je odlučila da zbog problema sa depresijom posle Rolan Garosa preskoči i Vimbldon.

Osaka je poručila da ne želi da daje izjave za medije i da će uzeti odmor na neodređeno vreme, a Beker dovodi u pitanje njen nastavak karijere ako zaista bude rešila da u potpunosti bojkotuje suočavanje sa novinarima.

Ako ne možeš da se nosiš sa medijima, teško je da budeš profesionalac. Na Turu je nemoguće bez štampe. I teško je da dobijete nagradni fond ili novac od sponzora bez medija. Susreti sa novinarima nisu nešto čemu se obradujemo, ali je deo posla, morate da se nosite sa tim izazovom”, kaže Boris.

Osaka insistira da je pod pritiskom kada razgovara sa novinarima i kaže da joj to pričinjava veliku poteškuću na psihiološkom nivou.

Je li to stvarno pritisak? Zar nije pritisak to kad nemate hranu na stolu? Kada morate da hranite porodicu, a nemate posao? Nije li to veći pritisak? Kada imate povredu koja vam menja život… Čekajte, zar to nije veći pritisak? Imate 23 godine, zdravi ste, bogati, porodica vam je dobro. Gde je tu je***i pritisak?”, zaključio je Beker.

Danas objavljeno

Stanković: Ne plaši me pozicija Sampdorije

Vanja A

Australijanci zagonetni u vezi sa Đokovićem

Vanja A

Pakao Evrolige: Efes juri istoriju – titulu žele svi

Vanja A

Ostavite komentar