Bekamovi prave svadbu za sina u Crnoj Gori! - BIGportal.ba
Ex Yu

Bekamovi prave svadbu za sina u Crnoj Gori!

Slavni par, Viktorija i Dejvid Bekam, ljetovao je na Svetom Stefanu 2018. godine, a sad je riješio da tamo organizuje vjenčanje za prvenca!

Bruklin Bekam, najstariji sin Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, nedavno se vjerio sa djevojkom, američkom glumicom i bogatašicom Nikolom Pelc, sa kojom je tek pet mjeseci u vezi. 

Prema saznanjima lista “Alo”, roditelji, koji ne kriju da su zadovoljni izborom svog sina prvenca, pobrinuće se za organizaciju svadbenog veselja, a njihov izbor pao je na jedno od najluksuznijih mjesta u crnogorskom primorju. 

“Slavni par je riješio da svom najstarijem nasljedniku napravi intimnu svadbu, sa oko pedesetak ljudi, i to, ni manje ni više, nego na istom mjestu na kojem je Novak Đoković izgovorio svoje ‘sudbonosno da’. Poznato je da su Bekamovi već ljetovali na Svetom Stefanu i da odatle nose najljepše uspomene. Upravo zbog toga, odlučili su da baš u Crnoj Gori organizuju svadbeno veselje”, ispričao je izvor za “Alo”. 

Svadbeno veselje zakazano je za maj naredne godine, a prema njihovim željama biće intimno i zatvoreno za javnost. Služiće se šampanjac i voće, a mladenci će se vjenčati na plaži. 

Podsjećanja radi, Viktorija i Dejvid ljetovali su na Svetom Stefanu 2018. godine, gdje su na provod potrošili čitavo bogatstvo. 

Danas objavljeno

Jelena Janković sada izgleda potpuno drugačije

Vanja A

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Tanja Savić predala papire za razvod braka

Vanja A

Ostavite komentar