Bek: Nisam sajentolog - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bek: Nisam sajentolog

Američki indi kantautor Bek negirao je da je pripadnik Sajentološke crkve. Bek se već 20 godina dovodi u vezu sa kontroverznom Sajentološkom crkvom, a u jednom intervjuu 2008. godine rekao je da je njegov otac bio sajentolog, pa je stoga ta religija oduvek bila deo njegovog života. Sada je u…

Američki indi kantautor Bek negirao je da je pripadnik Sajentološke crkve.

Bek se već 20 godina dovodi u vezu sa kontroverznom Sajentološkom crkvom, a u jednom intervjuu 2008. godine rekao je da je njegov otac bio sajentolog, pa je stoga ta religija oduvek bila deo njegovog života.

Sada je u intervjuu za australijski “Sidnej morning herald” razjasnio da on sam nikada nije bio sajentolog, prenosi NME.

“Mislim da postoji pogrešan utisak da sam sajentolog. Nisam sajentolog. Nimam nikakve veze sa njima, niti sam njihov pripadnik. Moj otac je dugo bio sajentolog, ali sam se ja najveći deo svog života fokusirao na svoju muziku i stvaralaštvo, sa namerom da uradim nešto svoje”, istakao je Bek.

Muzičar je rekao i da sebe vidi kao Jevrejina.

Spekulacije o pripadnosti Sajentološkoj crkvi podgrevane su i time što je 15 godina bio u braku sa sajentološkinjom Marisom Ribisi.

Ipak, primetno je da za razliku od drugih poznatih sajentologa, poput Toma Kruza ili Džona Travolte, Bek nikada nije javno zagovarao, niti promovisao ideje te organizacije.

Izvor: NME

Danas objavljeno

U Hrvatskoj postoje dva sela koja se zovu Korona

Vanja A

Dženifer Lopez otrkila svoju trening rutinu i pokazala mišiće

Vanja A

Gdje su i šta rade kćerke Baracka i Michelle Obame

Vanja A

Ostavite komentar