Begić se izvinio za izrečene uvrede u banjalučkoj Skupštini - BIGportal.ba
Banja Luka

Begić se izvinio za izrečene uvrede u banjalučkoj Skupštini

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić izvinio se odbornicima, javnosti i svima koji su se, kako je rekao, osjetili pogođeni njegovim riječima na konferencije za novinare skupštinske većine.

Begić je naveo da je u žaru političkih trvenja i “neracionalnog ponašanja odbornika koji čine skupštinsku većinu”, dozvolio sebi da u afektu uputi neprimjerene riječi i izrazito pogrdne epitete, saopšteno je iz PDP-a.

“To je sa moje strane bilo nerazumno, politički nekorektno i neprimjereno, pogotovo zato što sam ranije i sam bio izložen takvim uvredama”, naveo je Begić koji je prethodno danas odbornike skupštine većine nazvao “fašistima”, a radnike ATV-a “umobolnim”.
On je dodao da ne želi da svoj postupak opravda bilo čime ili da se krije iza bilo koga.

“Ovaj moj nesmotren potez je samo moj i ne treba ga vezivati za bilo koga drugog, pogotovo ne za moje partijske kolege”, naveo je Begić.

On je pozvao na korištenje pristojnog i civilizovanog rječnika u političkom životu, te obećao da će se i sam suzdržavati od oštrih i teških riječi koje bi nekoga mogle da uvrijede.
Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić je jutros vrijeđao odbornike skupštine većine i nazvao ih “fašistima”.

Danas objavljeno

Počele besplatne sportske sekcije u školama: Učenicima omogućen dodatni vid fizičkog angažovanja

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za period od 18. do 23. oktobra

M.

Zbog kvarova bez grijanja nekoliko banjalučkih naselja

M.

Ostavite komentar