Bebi Dol otkrila šta joj je uradila poznata pevačica - BIGportal.ba
Ex Yu

Bebi Dol otkrila šta joj je uradila poznata pevačica

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, otkrila je da joj je jedna koleginica priredila veoma neprijatnu masažu tokom boravka na “Farmi”, nakon koje je imala strašne posledice.

Naime, tokom gostovanja Bebi Dol u jednoj emisiji, uključila se i pevačica Maja Nikolić koja je pozdravila dragu koleginicu i postavila joj pitanje:

– Veliki pozdrav za moju dragu Bebi Dol, ona je za mene jedna od najboljih pevačica. Ja pevam njene pesme, ona ih zna sve. Da li se sećaš Maje u ulozi maserke i potrčka na “Farmi”? Da li se sećaš naših razgovara sa Okijem, magarcem? Da li bi učestvovala ponovo u nekom rijalitiju da se okupi najjača ekipa, Nigor, Cakana, Topalko? Da li bi ušla ponovo sa nama u rijaliti? Ljubi te drugarica – rekla je Maja koja je sa Bebi svojevremeno učestvovala u rijalitiju “Farma”

Kada je ovo čula Bebi, odlučila je da otkrije da Maja i ona zapravo nisu u dobrim odnosima:

– Maja je diplomata u pokušaju. Zahvaljujem se na komplimentima, moj doživljaj naše zajedničke stvarnosti je drugačiji. Ona je bila zločesta kad smo se videle poslednji put na “Farmi”. Ona je htela da mi učini, masirala me vrelom konjskom masti, spalila mi je leđa, spržena su leđa ostala posle te masaže. Nisam joj uzela za zlo, ni njene labilnosti, pamtim je po toj masaži. Ne bih pristala na tu situaciju da posle sedam meseci ulazim u neko društvo. Nikad se ne zna – odgovorila je Bebi za Kurir.

Danas objavljeno

Ella Dvornik pokazala kakva je izlazila u klubove u Londonu: Niko me nije čudno gledao

Vanja A

Žanamari “počastila” pratioce galerijom seksi fotografija u bikiniju

Vanja A

Emotivan prizor Katarine Grujić i kćerke Katje

Vanja A

Ostavite komentar