19. Januara 2021.

Bautista se sad izvinjava: Nisam znao da me snima!

Big Portal

Španac je u toku intervjua preko mobilnog telefona, snimljen dok je doručkovao, a tom prilikom se žalio na užasne uslove u karantinu u Melburnu.

Rekao je da su uslovi gotovo kao u zatvoru, sa dodatkom interneta i požalio se kako jednostavno ne mođe da izdrži da dve nedelje bude u tako strogom karantinu.

Ipak, nekoliko sati kasnije, poručio je da se izvinjava svima koje je povredilo to što je izrekao u razgovoru sa pripadnikom sedme sile.

“Želim da se izvinim svima koje je povredilo to što sam rekao u video snimku koji je nedavno objavljen. Bio je to privatni razgovor koji je istrgnut iz konteksta i koji je objavljen bez mog znanja i pristanka“, kaže Bautista Agut.

On je rekao i kako se trudi da ispoštuje sve što se od igrača traži tokom karantina.

I trener i ja sledimo sve protokole propisane od strane Vlade Australije i Tenis Australija kako bismo izbegli sve rizike i mogli normalno i bezbedno da se takmičimo. Ovo su teška vremena za sve sportiste i društvo u celini. Hvala svim ljudima koji čine sve da se tenis opet igra, kao i onima koji se svakodnevno bore protiv koronavirusa. Sve što je urađeno u Australiji protiv širenja virusa je za divljenje. Hvala vam“, zaključio je španski teniser.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare