BATU ŽIVOJINOVIĆA PREMEŠTAJU IZ ALEJE? - BIGportal.ba
Ex Yu

BATU ŽIVOJINOVIĆA PREMEŠTAJU IZ ALEJE?

Pet godina nakon smrti sin Miljko otkrio gde će počivati telo legendarnog glumca”.
Sigurno ćemo preneti posmrtne ostatke oca uz Lulu koju je Bata beskrajno voleo, čim se skinu maske. Nećemo to da radimo pod ovim uslovima jer ne bi bilo dostojno njegovog života i dela”, naglasio je sin Miljko

Sin Velimira Bate Živojinovića, Miljko, sa setom je govorio o svom pokojnom ocu i uspomenama koje ga vežu za roditelje, a potom otkrio da planira da očevo telo premesti u Koraćicu gde će počivati pored svoje supruge.

– Bata i Lula su otišli 2016. i 2019. godine, ali su ostali zauvek uz nas. I sestra Jelena i ja to osećamo iako živimo razdvojeni, na različitim meridijanima sveta, započeo je on.

NA VALTEROVOM NIŠANU Koliko je Nemaca pobio Bata Živojinović u kultnom  filmu? (VIDEO)

Razgovor sa Miljkom vođen je u porodičnom stanu Živojinovića, gde su Bata i Lula su živeli celog života. Miljko je ovom prilikom priznao da se nije usudio ni da pomeri nameštaj kako su ga roditelji razmestili, kako kaže, da slučajno neka uspomena na njih ne nestane.

Za nekoliko meseci koliko je u Beogradu Miljko je planirao da organizuje premeštenja tela pokojnog oca iz Aleje zaslužnih građana u Koraćicu kraj majke, ali kaže da “korona ne da da se oko otvori”.

– Sigurno ćemo preneti posmrtne ostatke oca uz Lulu koju je Bata beskrajno voleo, čim se skinu maske. Nećemo to da radimo pod ovim uslovima jer ne bi bilo dostojno njegovog života i dela, naglasio je on.

ALO.RS

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Ostavite komentar