Battlefield 2042 je postao jedna od najgore ocijenjenih igara na Steamu - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Battlefield 2042 je postao jedna od najgore ocijenjenih igara na Steamu

Korisnici su rangirali Battlefield 2042 u Top 10 najgore ocenjenih igara na Steamu.

Prema pisanju Forbsa, Battlefield 2042 se našao na “Steam250 Hall of Shame” listi, gde su izlistane najgore ocenjene igre na Steam platformi, rangirane od strane korisnika.

U trenutku pisanja ove vesti, igra se nalazi na 10. mestu (bila je i na osmoj poziciji), a svega 26% ljudi je odlučilo da igri da pozitivan glas.

Battlefield 2042 ima i najviše recenzija u odnosu na bilo koju drugu igru sa Steam250 liste. Od preko 47.000 recenzija korisnika, oko 12.000 njih je pozitivno, što igri daje “Mostly Negative” status.

Prema svemu sudeći, ovoliki broj negativnih ocena igre nije bez razloga: rušenje igre, problemi sa serverima, loše performanse i drugi bagovi i gličevi su samo neki od problema. Tu su i primedbe na nedostatak funkcija, kao što je singlplejer kampanja, pretraga servera, sistem zasnovan na klasama, stranica sa statistikom, različiti modovi u igri i drugo.

DICE je već objavio jednu zakrpu pre roka, kako bi pokušao da spreči neke od problema u Battlefield 2042 igri. Tokom narednih mesec i više dana se očekuju još dva ažuriranja.

Battlefield 2042 se bar može pohvaliti boljim Metascore rezultatom od GTA: The Trilogy, dok je na Steam platformi bolje ocenjen od eFootball 2022 igre, koja ima ubedljivo najgore rezultate.

Danas objavljeno

Projekat Renegade ima za cilj da pojednostavi pokretanje ARM64 Windows 10/11 na Android uređajima

Vanja A

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

Vanja A

Crvenu zvezdu na Instagramu prati više od pola miliona ljudi

Zeljka

Ostavite komentar