30. Januara 2020.

BATLER OBJAVIO DJELIĆ PISMA KOJE MU JE PRINCEZA DAJANA POSLALA PRIJE SMRTI

Big Portal
https://www.instagram.com/p/B7yDcEVj9C-/?utm_source=ig_embed

Naime, Burel (60) koji je radio kod princeze sve do njene smrti, na Instagramu je objavio delić Dajaninog pisma kako bi pružio podršku princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl koji su doneli odluklu da odstupe s kraljevskih dužnosti.

Paul je tamo objavio crno-belu fotografiju princeze Dajane i prinčeva dok su bili dečaci, a u opisu je objavio delove pisma koje mu je ona poslala, a koje dosad nije ugledalo svetlost dana.

– Dok se Hari, Megan i Arči upuštaju u nov život, podsećaju me na reči koje mi je princeza Dajana napisala pre mnogo godina. To su reči majčinske bezuslovne ljubavi koje su prikladne i danas kao i onda kad ih je pisala pre više od 24 godine. “Do smrti volim svoje dečake i nadam se da će seme koje sam posadila rasti i doneti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost” – napisano je u postu koji je Burel objavio.

Burel je služio prvo kraljici Elizabeti II, a zatim princezi Dajani. U njenoj službi je bio punih deset godina, sve do njene tragične smrti 1997. godine. Svetsku slavu stekao je brojnim memomarima o životu s kraljevskom porodicom, ali i gostovanjima u emisijama u kojima je govorio o Dajani, ali i analizirao odnose na dvoru.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare