BAT presudio u korist Lesora, Zvezda demantovala - BIGportal.ba
Košarka Sport

BAT presudio u korist Lesora, Zvezda demantovala

KK Crvena zvezda demantuje navode da nije isplatila bivšeg košarkaša Matijasa Lesora.

FIBA je na svoj sajtu u utorak objavila da je arbitražni sud presudio u korist Matijasa Lesora protiv nekadašnjeg kluba KK Crvena zvezda.

Kako stoji u tekstu, Zvezda je odbila da učestvuje u postupku pred sudom i zbog toga je presuđeno u korist Lesora, ali nije navedeno o kom se iznosu radi.

Kako je rečeno iz kluba, tačnije PR Crvene zvezde Igor Vujičin, Zvezda francuskom košarkašu ne duguje novac i sve obaveze su izmirene.

“U ime KK Crvena zvezda mts ovim putem demantujem obaveštenje koje je objavljeno na sajtu FIBA BAT 05.05.2020. godine u večernjim časovima, u kome se navodi „da je KK Crvena zvezda navodno izgubila spor i da je naš klub dužan da isplati zaostala primanja i premije francuskom košarkašu Matijasu Lesoru“. KK Crvena zvezda mts je još 2018. godine sporazumno raskinuo ugovor sa francuskim košarkašem, a tokom proleća 2019.godine u potpunosti i izmirio po utvrđenoj dinamici sva dogovorena dugovanja Matijasu Lesoru, o čemu je 12.06.2019. godine bio obavešten i predstavnik FIBA Bendžamin Šindler od strane menadžera igrača Miodraga Miška Ražnatovića. Za sve navedeno, KK Crvena zvezda ima i svu neophodnu dokumentaciju kao nepobitan dokaz! Ko je i zašto, baš sada i u vreme pandemije virusa Covid-19 plasirao ovu potpunu neistinu ostavljamo javnosti da proceni, ali je neverovatno da se ovakav „propust“ slučajno ili ne, događa FIBA (organizaciji koja sebe smatra ozbiljnom), i to ne prvi put kada je u pitanju Crvena zvezda!”
, napisao je u saopštenju PR KK Crvena zvezda Igor Vujičin.

Matijas Lesor je dres Crvene zvezde nosio u sezoni 2017/18.

Danas objavljeno

Navijači izazvali Đokovića, on ih pozdravio sa tri prsta

Zeljka

Zvezda završila dolazak Falka

Zeljka

“Valas je svaki dan provocirao Miličića, za njega je to bilo previše”

Zeljka

Ostavite komentar