Basista grupe "Let 3" napravio sapun za žene vulgarnog imena - BIGportal.ba
Ex Yu

Basista grupe “Let 3” napravio sapun za žene vulgarnog imena

Damir Martinović Mrle iz grupe “Let 3” bacio se u proizvodnju sapuna s njegovim likom za higijenu intimne regije i predstavlja ga kao idealan poklon za Dan žena.

“Za Dan žena, znate šta vam je činiti!”, poručuje Martinović (59), muzičar, osnivač i basista riječke rok grupe Let 3 na svom Instagramu.

“Želim da naglasim da telo uvek mora da bude zdravo. Čuvamo ga vežbom od neprijatelja, pazimo šta jede i održavamo ga higijenom, a za to vam treba Mrletov sapun, koji je, jasno, najbolji sapun u istoriji čovečanstva”, objašnjava riječki roker za “Jutarnji.hr”.

MOŽDA VAS ZANIMA

Nastavlja da je ovo “prekrasan poklon” koji muškarac može pokloniti ženi, i kako taj sapun “stvara obostrano zadovoljstvo”.

Dodao je da je u sapunu mirisno ulje nerolila, drevnog erotskog mirisa u službi zavođenja koji se ponaša kao afrodizijak.

Na pitanje da li Martinović želi da proširi “liniju porizvoda” na šampone ili pene za brijanje, muzičar ne veruje da će se to desiti.

“Ma kakvi… Gledajte, cilj je imati pravu, lepu, čupavu vaginu kakve su nekada bile. Nakon pranja sapunom u obzir dolazi jedino češljanje, pa frizura, ali iskreno, ja nisam baš za to”, zaključuje muzičar.

Danas objavljeno

Andrija Milošević: Nisam lud da ne budem otac

Vanja A

Alen Islamović se vakcinisao u Beogradu – to mu omogućili prijatelji

Vanja A

Nataša Bekvalac pokazala kako tegli kese i namirnice: “Ovo je moja realnost”

V.R.

Ostavite komentar