Barbara Šet se izvinila Novaku zbog širenja neistinitih informacija - BIGportal.ba
Sport Tenis

Barbara Šet se izvinila Novaku zbog širenja neistinitih informacija

Bivša teniserka, a sada voditeljka Eurosporta, izvinila se Novaku Đokoviću na zbrci koju je napravila. Austrijanka je u uživo programu Eurosporta prenela informaciju da je “Novak otišao sa terena pre nego što su organizatori Rolan Garosa odložili njegov meč”. Đoković i Donminik Tim su napustili teren jer nisu mogli da…

Bivša teniserka, a sada voditeljka Eurosporta, izvinila se Novaku Đokoviću na zbrci koju je napravila.

Austrijanka je u uživo programu Eurosporta prenela informaciju da je “Novak otišao sa terena pre nego što su organizatori Rolan Garosa odložili njegov meč”.

Đoković i Donminik Tim su napustili teren jer nisu mogli da nastave svoj polufinalni duel Rolan Garosa (1-1, 3:1 Tim) zbog izuzetno loših uslova u Parizu.

Nedugo nakon Barbarine izjave direktor turnira Gi Forže je demantovao navode da je Novak otišao pre odluke organizatora, te nazvao takve informacije “gomilom gluposti”.

Bivše teniserka se izvinila Novaku.

“Nažalost, dobila sam pogrešne informacije tokom emisije. Novak i Dominik su otišli sa terena nakon što im je arbitar rekao da je duel odložen. Iskreno se izvinjavam zbog svega i javno ću ispraviti svaku nepravdu”, napisala je Šet na Tviteru.

Novak i Dominik nastavljaju polufinale u subotu u 12.00.

Danas objavljeno

Mitrović odlazi? Fulam mu već našao zamjenu

D

Japan odoleo Angoli i ušao u drugu fazu

D

Meloun: Jokić mora da bude u MVP debati

D

Ostavite komentar