10. Novembra 2022.

Barbara Bobak progovorila o Lazićevom ponašanju i raskidu

Big Portal

Naime, Barbara ističe da je svjesna da joj je veza sa folkerom dosta pomogla i vinula je u “zvijezde”, ali takođe dodaje da je cijenu platila, kao i da su je mnogi ljudi napustili zbog iste.

“Da nisam bila sa Darkom, ne bih danas sedela u ovoj emisiji, možda bih došla za tri godine. Pomogla je meni ta priča. U vezi s njim sam bila jer mi se taj čovek dopao, a kakva je veza bila, to je sada druga stvar”, počinje Bobakova, i dodaje:

“Neću da glumim lažni moral, ali dobro je što sam preko njega ušla u medije, e sada, kako sam ja to platila, to je opet samo moja stvar. Bila sam zaljubljena i volela sam ga, ali ne želim da se nameće da sam sa Darkom bila iz koristi”, ističe Barbara.

Barbara ipak priznaje da je zbog veze sa Lazićem izgubila prijatelje i da je poslije raskida morala da potraži stručnu pomoć da bi se dovela u red.

“Zbog veze sa Darkom prodali su me mnogi ljudi, ali hvala im što sam shvatila kakvi su. Ta veza je bila disfunkcionalna i nismo opstali jer za odnos nije važna samo zaljubljenost. Smetalo mi je najviše njegovo ponašanje prema meni. Na to se ne bih vraćala jer sam sve to rešila sa stručnim ljudima. Išla sam na psihoterapiju i idem i dalje. Da me sve to ne bi pojelo, posećujem terapeuta s kojim razgovaram o svemu što mi se dešava. Javni život nije lak, izašla sam iz zone komfora, ali ja se ne žalim, a na terapije idem da ne bih izgubila sebe”, objašnjava Barbara.

Mlada pjevačica je na duhovit način objasnila kako i zašto je počela da se bavi pjevanjem.

“Studirala sam programiranje, ali me to nimalo nije interesovalo. Učila sam sa kolegama i rekla im u jednom trenutku da ja s njima kradem bogu dane i da učim ono što me ne zanima, pa da bi mi bolje bilo da odem na neku svadbu, strpam u džep 300 evra i jedem prasetinu. Bukvalno sam tako počela da pevam. Na prvoj tezgi sam bila druga pevačica i mislim da sam zaradila 50 evra, a bilo je i prasetine”, rekla je Barbara.

Podsjetimo, pjevačica Barbara Bobak, našla se nedavno u problemu zbog bivšeg dečka Darka Lazića i računa za telefon koji je on koristio.

Lazić je bivšoj stvarao problem mjesecima, jer je koristio broj koji se vodi na njeno ime, a račune plaćao nije.

Barbara je nekoliko mjeseci nakon raskida plaćala njegove račune koji su nekada prelazili i cifru od 100 evra, prenosi

Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare