Barak i Mišel Obama sklopili saradnju sa Netfliksom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Barak i Mišel Obama sklopili saradnju sa Netfliksom

Produkcijska kuća Baraka i Mišel Obame najavila je šest novih projekata u saradnji sa Netfliksom, odnosno četiri filma i dvije serije.

Obamina produkcijska kuća “Higher Ground Productions” adaptiraće roman britansko-pakistanskog autora Mohsina Hamida “Exit West” u film, navodi se u izjavi Netfliksa. Knjiga govori o mladom paru koji pronalazi magična vrata koja će ih prebaciti na druga mesta usred svetske izbegličke krize.

Ostali filmski projekti uključuju naučno-fantastični film pod nazivom “Satelit”, koji će biti proizveden u saradnji sa režiserom “Ratova zvezda” Rajanom Džonsonom i producentom Ramom Bergmenom.

Film “Tenzing” je priča o nepalsko-indijskom čoveku koji je prvi stigao na vrh Mont Everesta sa Edmundom Hilarijem sa Novog Zelanda, a “Mlada supruga” je igrani film koji prati osećanja žene na dan venčanja, kad se bliži oluja.

Kompanija takođe razvija i dve televizijske serije. “Ćerka vatrogasca” je triler zasnovan na romanu Anđeline Bulej o osamnaestogodišnjem pripadniku plemena Ojibve, koji nevoljno prelazi na tajni zadatak u policijskoj istrazi, dok će druga serija biti dokumentarac o nacionalnim parkovima.

Netfliks je rekao da će projekti biti objavljeni u narednih nekoliko godina, ali nije naveo tačne datume objavljivanja, prenosi Rojters.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar