Banjaluka: Većina poslovnih subjekata se pridržava naredbe - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Većina poslovnih subjekata se pridržava naredbe

Komunalna policija i gradska inspekcija u Banjaluci utvrdili su jutros da se većina poslovnih subjekata, kojima su uvedena ograničenja, pridržavaju naredbe Štaba za vanredne situacije.

  • Utvrđeno je da su poslovni objekti, koji su i dalje u radnom režimu, striktno pridržavaju naredbe o ograničenom ulasku u objekte i pojačanim mjerama dezinfekcije – saopšteno je iz Gradske uprave.

Načelnik gradskog Odjeljenja komunalne policije Milenko Letić ističe da gotovo bez izuzetka, svi poslovni objekti, obuhvaćeni ograničenjem, poštuju naredbu Štaba.

  • U zajedničkom interesu je da i u narednim danima zadržimo ovaj nivo dicipline i odgovornosti prema sugrađanima – rekao je Letić.

Iz Gradske uprave zahvaljuju svim subjektima, koji su pogođeni ovim restrikcijama, što su svojim odgovornim postupcima iskazali razumijevanje za mjere koje se preduzimaju kako bi se spriječilo dalje širenje virusa.

Štab za vanredne situacije Grada Banjaluke donio je sinoć naredbu kojom se u idućih sedam dana obustavlja rad svih ugostiteljskih i trgovinskih objekata u gradu, osim trgovina prehrambenim proizvodima i robom široke potrošnje, a sve s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Danas objavljeno

Danas jednočasovna obustava saobraćaja u centru Banjaluke

M.

Zbog radova na cjevovodu moguć privremen prekid vodosnabdijevanja u više banjalučkih ulica

M.

Planirana isključenja el.energije za 07.05.2021. god.

Vanja A

Ostavite komentar