9. Novembra 2022.

Banjaluka: Tukao se po kafanama, povrijedio tri osobe i policajca, izazvao udes

Big Portal

Kako je Srpskainfo ekskluzivno objavila da je on juče napravio pravu dramu u Banjaluci.

U PU Banjaluka su rekli da je e G.R. uhapšen zbog sumnje da je počinio dva krivična djela „Tjelesna povreda“ i krivično djelo “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

– Naime, nadležnoj policijskoj stanici, oko 15 časova, dvije osobe, prijavile su da ih je nepoznata osoba fizički napala dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, a da se potom udaljilo u nepoznatom pravcu – rekla je portparol ove Uprave Milana Stojanović.

Takođe, istog dana oko 16 časova, oštećeni je prijavio da je neposredno prije prijave, fizički napadnuto od strane nepoznate osobe u ugostiteljskom objektu u Dragočaju u Banjaluci, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

– Preduzimanjem mjera i radnji policijski službenici su utvrdili da se radi o G.R. koje je pronađen i uhapšen. Tokom hapšenja je pružao aktivan otpor, kojom prilikom je jedan policijski službenik zadobio tjelesne povrede – istakla je Stojanovićeva.

Oštećeni su upućena u Službu hitne medicinske pomoći Banjaluka radi ukazivanja ljekarske pomoći

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako Srpskainfo saznaje, on je bježao od policije i odbijao da stane.

– Ganjalo ga je desetak policijskih automobila, a on je tom prilikom počinio niz saobraćajnih prekršaja i saobraćajku sa manjom štetom. Prilikom bijega ušao je u jednosmjernu ulicu kod restorana “My way” gdje je uhapšen – rekao je izvor Srpskainfo.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare