Banjaluka: Sanirana oštećenja na nekoliko dječijih igrališta - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Sanirana oštećenja na nekoliko dječijih igrališta

Na dječijim igralištima na području Banjaluke sanirana su brojna oštećenja koja su uglavnom rezultat djelovanja nesavjesnih pojedinaca, saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove ističu da je prethodnih dana zamijenjena polomljena drvena greda na velikoj ljuljaški na dječijem igralištu u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka u Lazarevu, kao i oštećene klupe za sjedenje.

  • Dio oštećene komunalne opreme saniran je na igralištu u Ulici Stevana Mokranjca u naselju Nova varoš – navode iz Odjeljenja, te podsjećaju da je prije dva mjeseca saniran uništeni krov na toboganu na igralištu u Lorkinoj ulici u naselju Nova varoš.

▶️ U okviru redovnog održavanja komunalne opreme, ove sedmice sanirana su oštećenja na dječijim igralištima u Lazarevu i…

Posted by Grad Banja Luka on Friday, July 17, 2020

Na nekoliko lokacija u prigradskim naseljima tokom ove sedmice postavljene su i nove košarkaške table.

  • U Radosavskoj i Zelenom viru smo postavili nove table i obruče za basket, a u narednom periodu obnovićemo i table na sportskom igralištu koje se nalazi u krugu osnovne škole “Georgi Stojkov Rakovski” – saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Prema Programu zajedničke komunalne potrošnje, za sanaciju i održavanje dječijih igrališta u budžetu grada su planirana sredstva u iznosu od 30.000 KM.

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.enegije za 07.12.2021.godine

Vanja A

Stanivuković: Isplata po 500 KM porodiljama danas do 16 časova

M.

Srbija donirala više od tri miliona evra Banjaluci za projekte

M.

Ostavite komentar