U ponudi 38 lokacija za prodaju pečenog kukuruza i lubenica - BIGportal.ba
Banja Luka

U ponudi 38 lokacija za prodaju pečenog kukuruza i lubenica

Objavljeni su javni oglasi o dodjeli ukupno 38 lokacija za prodaju pečenog kukuruza i lubenica, prema kriterijumu najvišeg iznosa, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kada je riječ o prodaji pečenog i kuvanog kukuruza, prodaja će biti organizovana na 15 lokacija u sljedećim ulicama: Bulevar vojvode Živojina Mišića, Gundulićevoj, Majke Jugovića, Dragiše Vasića, Kralja Petra II Karađorđevića, Skendera Kulenovića, Teodora Kolokotronisa, ugao Kralja Petra I Karađorđevića i Patre, ugao C. Lazara i S. Zlopogleđe i ugao Jug Bogdana i Cerske.

Lokacije se dodjeljuju na period od 1. juna do 30. avgusta ove godine, a prijaviti se mogu fizička lica sa mjestom prebivališta u Banjoj Luci.

Oglas je otvoren do 18. maja, a možete ga pogledati ovdje.

Oglas je otvoren do 18. maja, a možete ga pogledati ovdje.

Oglas za lubenice
Ukupno 23 lokacije na širem gradskom području, na raspolaganju su svim zainteresovanim za prodaju lubenica. Lokacije će biti dodijeljene putem javnog oglasa, prema kriterijumu najvišeg iznosa.

Kako je navedeno u oglasu, lokacije se dodjeljuju u trajanju od 60 dana, u periodu od 15. juna do 30. avgusta 2021. godine. Jedno lice može da podnese prijavu samo za jednu lokaciju.
Ponude se predaju lično, uz predočenu ličnu kartu, u kancelariji broj 14 u Gradskoj upravi Grada Banjaluka. Rok za podnošenje prijava je 19. maj, do 10 časova.

Oglas se može pogledati ovdje.

BL portal

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.energije za 30.06.2022. godine

Vanja A

Stanivuković: Grad spreman da preuzme subvencije prevoza za jul i avgust

M.

Počela Skupština grada Banjaluke, na dnevnom redu i cijene karata u prevozu

M.

Ostavite komentar