Banjaluka: Pogledajte koji ugostiteljski objekti neće raditi 8. i 9. januara - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Pogledajte koji ugostiteljski objekti neće raditi 8. i 9. januara

Na području grada Banjaluka u subotu i nedjelju, 8. i 9. januara, privremeno će biti zabranjen rad ugostiteljskih objekata te točenje alkoholnih pića, kako bi se obezbijedila nesmetana proslava 9. januara – Dana Republike, a naredba je donesena na zahtjev MUP-a Republike Srpske, Policijske uprave Banjaluka, saopšteno je iz Gradske uprave.

U subotu 8. januara od 16.00 do 21.00 čas privremeno se zabranjuje rad ugostiteljskih objekata u Aleji Svetog Save – “Džoni”, “Dionis – IЈ” i “Aleja”.

U navedenom vremenu privremeno je zabranjeno točenje alkoholnih pića u ugostiteljskim objektima smještenim na širem prostoru oko Sportske dvorane “Borik” – u Aleji Svetog Save te ulicama Branka Ćopića, Miše Stupara, Akademika Јovana Surutke i Gundulićevoj.

U nedjelju, 9. januara od 7.00 do 15.00 časova privremeno se zabranjuje rad ugostiteljskih objekata u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića – “Manja”, “Helti Palas” i “Balkon”.

Privremeno se zabranjuje rad ugostiteljskih objekata i na prostoru Trga Krajine i to “Siti”, “Agape”, “Đus bar”, “Sinema kafe”, “La nostra picerija” te ugostiteljski objekat na prostoru Parka “Petar Kočić” – “Staklenac” i u Јevrejskoj ulici “Dolče vita”.

U nedjelju se privremeno zabranjuje točenje alkoholnih pića u svim ugostiteljskim objektima u ulicama Kralja Petra Prvog Karađorđevića – od raskrsnice sa Ulicom Olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana, Vidovdanska, Bana Milosavljevića, Srpska, Vladike Platona, Ive Lole Ribara, Gajeva, Marije Bursać, Kninska, Јevrejska, Veselina Masleše, Trg srpskih junaka, Kralja Alfonsa trinaestog i Nikole Tesle.

Iz Gradske uprave navode da će kontrolu izvršenja naredbe vršiti Odjeljenje za inspekcijske poslove i komunalnu policiju Gradske uprave, uz asistenciju pripadnika MUP-a Republike Srpske, Policijske uprave Banjaluka.

Danas objavljeno

Info dan 29. juna u Domu omladine: Informišite se o pozivima za podršku projektima mladih

Vanja A

Akcija “Biramo najuređenije” u Banjaluci: Rok produžen do kraja juna

M.

U toku postavljanje rasvjete na lokaciji novog gradskog parka

M.

Ostavite komentar