Banjaluka: Počelo potpisivanje dvije peticije - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Banjaluka: Počelo potpisivanje dvije peticije

Poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović danas su u Banjaluci predstavili dvije peticije, čije je potpisivanje počelo na Trgu Krajine. Riječ je o peticiji za mirno okupljanje građana na Trgu Krajine, te peticiji kojom se traži hitno vještačenje kako bi bilo utvrđeno da…

Poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović danas su u Banjaluci predstavili dvije peticije, čije je potpisivanje počelo na Trgu Krajine.

Riječ je o peticiji za mirno okupljanje građana na Trgu Krajine, te peticiji kojom se traži hitno vještačenje kako bi bilo utvrđeno da li, osim u Poslovnoj zoni Incel, postoji prisustvo piralena i u drugim dijelovima najvećeg grada Srpske.

Stanivuković je rekao da će opozicija istrajati u svojim zahtjevima, te naglasio da jedno okupljanje u sedam dana ili u mjesec dana na Trgu Krajine ne može da remeti turističku ponudu grada. Prema njegovim riječima, drugi zahtjev se odnosi na rješavanje akcidenta u Poslovnoj zoni Incel, a treći zahtjev će biti saopšten na večerašnjem okupljanju u Parku Mladen Stojanović.

Trivićeva je rekla da opozicija želi da pokaže istrajnost u borbi za prava građana i najavila da će dvije peticije biti predate gradskim vlastima, a treća Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Vukanović očekuje da će na večerašnjem okupljanju u parku Mladen Stojanović biti mnogo više ljudi nego prošlog četvrtka.

Agencije

Danas objavljeno

Šta podrazumijeva novi sistem ulaska u Evropsku uniju

M.

Pogledajte akciju, među uhapšenim i državljanin BiH

M.

Dramatične scene nakon klizišta u Italiji

M.

Ostavite komentar