Banjaluka po 18. put bira najuređenije dvorište - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka po 18. put bira najuređenije dvorište

Konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta, u okviru akcije „Biramo najuređenije“ otvoren je još nekoliko dana i građani koji žele da se prijave to mogu učiniti do 5. juna.

U pitanju je tradicionalna akcija koju Grad Banjaluka organizuje 18. godinu uzastopno, a koja se ove godine održava pod malo drugačijim uslovima.

Zbog pojave korona virusa iz preventivnih razloga, najuređenija dvorišta, mogu biti prijavljena isključivo „onlajn“.

Prema novim propozicijama, građani mogu na e-mail: javnost@banjaluka.rs.ba poslati prijavu koja mora da sadržava naziv osobe/organizacije koje se prijavljuje, adresu i kontakt telefon, te 10 odabranih fotografija svog dvorišta, kruga ili balkona.

Takmičenje je organizovano u četiri kategorije – najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište stambenih zgrada, najuređeniji krug poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova, te najuređeniji balkon.

Po zaključenju prijava, odnosno 5. juna, specijalizovana komisija Gradske uprave, koji čine stručnjaci za hortikulturu, odabraće pet najuređenijih dvorišta, a pobjednike će izabrati sami građani – glasanjem na zvaničnoj fejsbuk stranici Grada Banjaluke.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Planovi za jesen: Banjaluka dobija 36 modernih nadstrešnica

M.

Ambrozija intenzivno cvjeta i zadaje muke Banjalučanima

M.

Zadovoljni odzivom Banjalučana: Prvu dozu vakcine protiv korone primilo 45.000 građana

M.

Ostavite komentar