Banjaluka: Od ponedjeljka prilagođeni ljetnji režim polazaka - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Od ponedjeljka prilagođeni ljetnji režim polazaka

S obzirom na to da se privredna i ostala djelatnost na području grada Banjaluke vraća u funkciju, da je ukinuto vanredno stanje i policijski čas, od ponedeljka 25. maja, javni prevoz putnika će funkcionisati sa ljetnjim režimom redova vožnje koji će na određenim pravcima biti prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji

Takođe, u ponedjeljak počinje prodaja svih vrsta mjesečnih karata, a putnici će sa kupljenim kartama za jun moći koristiti javni prevoz i zadnje sedmice maja koja je ispred nas.

Ukupan broj polazaka koji će u ponedjeljak moći koristiti građani iznosi na gradskim linijama oko 800, a na prigradkom području preko 150, i više nema restrikcija polazaka u pojedinim dijelovima dana. Prvi polasci će biti od 5.30-6.00 časova, a zadnji oko 22:30, u zavisnosti od linije.

Postupajići po preporuci Instituta za javno zdravstvo, apelujemo da u vrijeme kada radnici koriste prevoz za dolazak na posao i povratak sa posla kući, prevoz ne koriste druge kategorije stanovništva. U cilju zaštite putnika i voznog osoblja od prenošenja virusa, putnici treba da se ponašaju u skladu sa preporukama zdravstvenih institucija, a autobusi će biti kao i do sada redovno dezinfikovani.

Svi redovi vožnje će biti postavljeni u autobuse i na sajt grada, a dodatne informacije se mogu dobiti prilikom kupovine mjesečnih karata kao i u odjeljenju za saobraćaj i puteve na telefon 051-244-444, lokal 481.

Red polazaka od 25. maja pogledajte OVDЈE.

Danas objavljeno

Podrška vjerskim zajednicama u Banjaluci: Obezbijeđena sredstva za legalizaciju vjerskih objekata

Vanja A

Služba pravne pomoći u Banjaluci pružila preko 5.830 besplatnih usluga

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za narednu sedmicu

M.

Ostavite komentar