Banjaluka: Od 15. juna više polazaka javnog prevoza, pogledajte termine - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Od 15. juna više polazaka javnog prevoza, pogledajte termine

Od ponedjeljka, 15. juna, biće povećan broj polazaka u javnom gradskom i prigradskom prevozu, saopštila je Gradska uprava Banjaluka.

Od ponedjeljka, 15. juna, biće povećan broj polazaka u javnom gradskom i prigradskom prevozu, saopštila je Gradska uprava Banjaluka.

“Imajući u vidu da se privredna i ostala djelatnost na području grada postepeno vraća u funkciju, te nakon analize stanja na terenu i sugestija građana, od ponedjeljka povećaćemo broj polazaka autobusa”, pojasnili su iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Od 25. maja, javni prevoz putnika funkcioniše sa redukovanim ljetnim režimom redova vožnje, u okviru kojeg se na dnevnom nivou obavi oko 800 polazaka u gradskom prevozu i 200 polazaka u prigradskom prevozu.

“Od ponedjeljka, građani će moći koristiti još 90 polazaka u gradskom prevozu i 20 polazaka u prigradskom prevozu”, istakli su iz odjeljenja.

Odjeljenje za saobraćaj i puteve će i dalje pratiti situaciju, te shodno prevoznim potrebama, postepeno i povećavati broj polazaka.

Redovi vožnje su postavljeni u autobuse i na sajt Grada, a dodatne informacije se mogu dobiti i u Odjeljenju za saobraćaj i puteve na telefon 051-244-444 lokal 481.

Red vožnje koji će se primjenjivati od 15. juna možete pogledati ovdje.

Danas objavljeno

Banjalučki maturanti pokazali humanu stranu: Crvenom krstu donirano 127 doza krvi

Vanja A

Konačno u funkciji: Popravljena rampa na pružnom prelazu kod Incela

Vanja A

Planirana isključenja električne energije za 06.oktobar 2022. godine

Vanja A

Ostavite komentar