Banjaluka: Obustava saobraćaja zbog obilježavanja Dana policije - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Banjaluka: Obustava saobraćaja zbog obilježavanja Dana policije

U Banjaluci će danas u vremenu od 11 do 13 časova, biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od raskrsnice sa Ulicom Marije Bursać do raskrsnice iste ulice sa Ulicom Milana Tepića, povodom obilježavanja Dana policije.

Zbog izvođenja radova na izradi nove kolovozne konstrukcije, svaki dan od sedam do 18 časova (do 12. aprila) biće izmijenjen režim odvijanja saobraćaja u Ulici Trive Amelice, na dijelu od Ulice dr Mladena Stojanovića do Ulice kralja Petra II, pa vozače molimo da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Ovoga jutra u RS saobraćaj se na većini putnih pravaca se odvija redovno, kraći zastoji su mogući na dionicama gdje se izvode radovi , i gdje saobraćaj reguliše privremena saobraćajna signalizacija čije je poštovanje obavezno.Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, skrećemo pažnju na moguće sitnije odrone kamenja i zemlje na kolovoz.

Zbog radova u tunelu Vranduk II, na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila saobraća se jednom trakom-naizmjenično. Tokom dana, zbog pojačane frekvencije vozila na ovoj dionici, dolazi do formiranja dužih kolona vozila u oba smjera.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih čekanja na prelazak granice.

Zatvoren je granični prelaz Ivanica-Gornji Brgat do 17. aprila i za to vrijeme omogućen je prelaz pješaka, dok je na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor zabranjen je saobraćaj za sve kategorije vozila.

Zbog nestabilnosti mosta, obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

AMS RS

Danas objavljeno

Srbija dala “zeleno svjetlo” Evropskoj uniji: Podržala mjere protiv Belorusije

M.

Mandić: Ovo je sramota za Crnu Goru

M.

Majka djevojčice Nikol pretučene nasmrt puštena na slobodu, javnost ogorčena

M.

Ostavite komentar