Banjaluka: Obustava saobraćaja i zabrana rada pojedinih ugostiteljskih objekata - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Banjaluka: Obustava saobraćaja i zabrana rada pojedinih ugostiteljskih objekata

Povodom obilježavanja Dana Republike Srpske, u Banjaluci su danas na snazi izmjene u saobraćaju i privremena zabrana rada pojedinim ugostiteljskim objektima.

Saobraćaj će biti obustavljen od 7.00 časova do potrebe u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice iste ulice sa Alejom Svetog Save.

  • Ulica kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Alejom Svetog Save do raskrsnice iste ulice sa Ulicom olimpijskih pobjednika do Ulice Trive Amelice, Kninska ulica, Ulica Marije Bursać od raskrsnice sa Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića do raskrsnice sa Kninskom ulicom i Ulica Milana Tepića do raskrsnice sa Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića do raskrsnice sa Kninskom ulicom, biće obustavljena za saobraćaj u vremenu od 10.00 časova do potrebe – navodi se u saopštenju.

Saobraćaj će biti obustavljen od 10.00 časova do potrebe u Ulici olimpijskih pobjednika na dijelu od Gundulićeve do Ulice 1. krajiškog korpusa.

U saopštenju MUP-a se navodi da će saobraćaj biti obustavljen i u Aleji Svetog Save na dijelu od Ulice vladike Platona do Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića i u Ulici Vuka Karadžića na dijelu od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Vidovdanske ulice od 10.00 časova do potrebe.

Privremena zabrana rada ugostiteljskih objekata

Od 7.00 do 15.00 časova privremeno se zabranjuje rad ugostiteljskih objekata u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića – Manja, Helti Palas i Balkon.

Privremeno se zabranjuje rad ugostiteljskih objekata i na prostoru Trga Krajine i to Siti, Agape, Đus bar, Sinema kafe, La nostra picerija te ugostiteljski objekat na prostoru Parka “Petar Kočić” – Staklenac i u Јevrejskoj ulici Dolče vita.

Privremeno se zabranjuje točenje alkoholnih pića u svim ugostiteljskim objektima u ulicama Kralja Petra Prvog Karađorđevića – od raskrsnice sa Ulicom Olimpijskih pobjednika do raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana, Vidovdanska, Bana Milosavljevića, Srpska, Vladike Platona, Ive Lole Ribara, Gajeva, Marije Bursać, Kninska, Јevrejska, Veselina Masleše, Trg srpskih junaka, Kralja Alfonsa trinaestog i Nikole Tesle.

Iz Gradske uprave navode da će kontrolu izvršenja naredbe vršiti Odjeljenje za inspekcijske poslove i komunalnu policiju Gradske uprave, uz asistenciju pripadnika MUP-a Republike Srpske, Policijske uprave Banjaluka.

Danas objavljeno

30.000 vojnika u pripravnosti

Vanja A

Traže uvođenje VANREDNE SITUACIJE: Veliki broj građana na ulicama zbog ubistva 2 žene (VIDEO, FOTO)

Vanja A

Sud BiH: Mahmuljin je osuđen kao državljanin BiH, tražićemo izručenje

Vanja A

Ostavite komentar