Banjaluka: Najavljena nova autobuska linija - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Najavljena nova autobuska linija

Nova autobuska linija broj 7, koja će voziti na relaciji Lauš – Paralela – Centar – Zeleni most, kreće sa radom od 2. novembra, najavio je to šef banjalučkog Odsjeka za saobraćaj Slavko Davidović.

Ističe da će na ovaj način više naselja biti povezano sa Univerzitetskim kliničkim centrom.

Linija broj 7 će ići sa Lauša novoizgrađenom paralelom, skretaće do UKC-a, zatim se vraćati u Zelengorsku ulicu, Ulicu Ranka Šipke, dolaziti do Pozorišta, skretati u centar grada do Zelenog mosta i preko mosta dolaziti do tvornice obuće Bema.

  • Mi smo najavili prije mjesec dana, kada je zatvoren javni poziv za izbor prevoznika za novi sedmogodišnji period, da će doći do određenih korekcija i trasa linija i uvođenja linija. Ono što mogu da kažem je da nećemo čekati da ova linija krene 1. januara, linija kreće početkom idućeg mjeseca, tačnije 2. novembra. Na ovaj način ćemo više gradskih naselja povezati sa UKC-om što do sada nije bio slučaj. Dom penzionera dobija kompletnu vezu sa UKC – rekao je Davidović za ATV.

Istakao je i da će pojedine linije biti preusmjerene pored TC Delta i kod Administratvinog centra Vlade Srpske, gdje će biti izgrađena stajališta za autobuse.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 22.10.2021. godine

Vanja A

Grad uputio inicijativu resornom ministarstvu: Zatražili kontrolu građevinske dozvole garaže UKC Srpske

M.

Putem “Građanske patrole” građani najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti

M.

Ostavite komentar