Banjaluka: Komunikacioni kanali na raspolaganju građanima - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Komunikacioni kanali na raspolaganju građanima

Grad Banjaluka stavio je danas svoje internet, Fejsbuk i Instagram stranice i Viber grupu u službu zaštite stanovništva tokom aktuelne epidemiološke situacije koja se odnosi na virus korona.

  • Posebno pozivamo sugrađane da se priključe viber grupi Grada Banjaluka, kao jednom od najjednostavnijih oblika komunikacije. U Viber grupi građani mogu pročitati sve značajne informacije u vezi sa aktuelnom epidemiološkom situacijom u gradu, kao i o mjerama koje se preduzimaju kako bi se stanovništvo zaštitilo od zaraze – saopšteno je iz Gradske uprave.

Građani koji posjeduju pametni telefon mogu se na veoma jednostavan način priključiti Biber zajednici Grada. Potrebno je instalirati besplatnu aplikaciju viber iz gugl plej prodavnice, a potom u pretragu ukucati pojam – @Grad Banja Luka.

  • Јedan od zaključaka Štaba za vanredne situacije Grada Banjaluka jeste i stalno pružanje i dostupnost informacija javnosti o situaciji sa virusom korona. U skladu s tim, svi kanali komunikacije Grada su u potpunosti stavljeni u službu pravovremenog i tačnog informisanja građana – navedeno je u saopštenju.

Danas objavljeno

Nastavljena jesenja sadnja: Nove sadnice na više lokacija u gradu

M.

Zašto nema novih taksista u Banjaluci: Grad spreman da odobri dozvole, udruženja ih stopirala

M.

Banjaluka će dobiti nove kružne tokove, poznate lokacije

M.

Ostavite komentar