Banjaluka: Još danas funkcioniše broj za dostavu - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Još danas funkcioniše broj za dostavu

U Banjaluci od sutra više neće funkcionisati telefonski broj posredstvom kojeg je vršena kućna dostava namirnica i lijekova, s obzirom na to da je omogućeno kretanje svim kategorijama stanovništva, saopšteno je iz Gradske uprave.

Od 19. marta, kada je grad Banjaluka pokrenuo ovaj servis u okviru akcije “Niste sami”, evidentirano je 7.725 poziva građana na broj 065 01 02 03 i izvršeno 4.208 dostava.

  • S obzirom na to da je od ove sedmice dozvoljeno kretanje i starijima od 65 godina, odlučeno je da bude obustavljena kućna dostava, koja je, posljednjih nešto manje od mjesec i po dana, bila veoma značajna za nekoliko hiljada stanovnika budući da usljed epidemiološke situacije nisu mogli izlaziti iz kuća – istakli su iz Gradske uprave.

U okviru akcije “Niste sami” stariji i nemoćni, te lica sa invaliditetom, trudnice i svi u stanju potrebe mogli su da naruče kućnu dostavu osnovnih životnih namirnica, a od kraja marta i lijekova.

Građani su bili oslobođeni troškova dostave, a namirnice i lijekove su plaćali po cijenama kao u marketima, odnosno apotekama.

Danas objavljeno

Evo šta rade bivši rukovodioci Gradske uprave

M.

Planirana isključenja el.energije za 17.05.2021 godine

Vanja A

U subotu inkluzivno-kreativne radionice

M.

Ostavite komentar