Banjaluka: I ove sedmice vakcinisanje bez najave - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: I ove sedmice vakcinisanje bez najave

Građani Banjaluke i ove sedmice će moći da, bez najave, budu vakcinisani protiv virusa korona na punktu u novoizgrađenom objektu u naselju Petrićevac.

Iz Doma zdravlja su naveli da je danas, u okviru “Otvorenih vrata”, prema planu vakcinacije predviđeno 210 prvih doza vakcine Fajzer od 9.30 do 16.00 časova.

Građanima će sutra biti dostupna prva doza Sinofarm vakcine od 12.00 do 16.00 časova.

U subotu, 20. novembra, od 11.00 do 15.00 časova građani moći da prime prvu dozu Sputnjik i Astra Zeneka vakcine.

Iz Doma zdravlja navode da će u srijedu, četvrtak i petak, 17, 18. i 19. novembra biti revakcinacija na punktu za vakcinaciju u objektu mjesne zajednice u Petrićevcu, a građani će o terminu biti obaviješteni telefonom.

Od danas do petka, 19. novembra, od 9.00 do 16.00 časova, i subotu, 20. novembra, od 9.00 do 15.00 časova, na vakcinalnom punktu u naselju Petrićevac građani će moći da prime vakcinu Sputnjik, prvu komponentu ili buster dozu bez naručivanja.

Vakcinacija protiv virusa korona moguća je i u ambulantama porodične medicine – danas u ambulantama Piskavica, Verići, Potkozarje, Dragočaj, Lauš, sutra u ambulantama Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo, u srijedu u ambulantama Srpske toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo, u četvrtak Goleši, Kola, Agino Selo i Poliklinika, a u petak u ambulantama Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i Borik u Platonovoj ulici.

Iz Doma zdravlja apeluju da građani poštuju epidemiološke mjere da bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje.

Danas objavljeno

Info dan 29. juna u Domu omladine: Informišite se o pozivima za podršku projektima mladih

Vanja A

Akcija “Biramo najuređenije” u Banjaluci: Rok produžen do kraja juna

M.

U toku postavljanje rasvjete na lokaciji novog gradskog parka

M.

Ostavite komentar