Banjaluka: Evo koji će vrtići raditi i kako će djeca biti smještena - BIGportal.ba
Banja Luka

Banjaluka: Evo koji će vrtići raditi i kako će djeca biti smještena

Centar za predškolsko vaspitanje od ponedjeljka neće raditi, a čuvanje nešto više od sto mališana biće organizovano u vrtićima “Marija Mažar”, “Sunce”, “Lana” i “Leptirić”.

Ova obrazovna ustanova je donijela odluku o načinu rada u vrtićima za vrijeme suzbijana koronavirusa na teritoriji Grada Banjaluka.

U objekat “Marija Mažar” biće smještena djeca iz vrtića “Marija Mažar”, “Srećno djetinstvo”, “Bubamara”, “Luna”, “Poletarac”, “Srna” i “Dora”.

U vrtić “Sunce” biće smještena djeca iz vrtića “Sunce”, “Naša djeca” i “Radost”.

U vrtić “Lana” biće smještena djeca iz istoimenog objekta, kao i iz vrtića “Ježeva kućica”, “Kolibri”, “Palčica”, “Tijana” i “Bambi”.

U “Leptirić” će ići mališani iz ovog vrtića, kao i objekata “Nataša”, “Pinokio”, “Plavi čuperak” i “Neven”.

Podsjećamo, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić saopštio je da će od ponedjeljka, 16. marta, Centar za predškolsko obrazovanje i vaspitanje raditi u minimalnom režimu radi sprečavanja širenja virusa korona.

On je rekao da će i u privatnim vrtićima od ponedjeljka, 16. marta, biti obustavljeno organizovanje preškolskog programa, te da rukovodstvo ovih ustanova treba da sagleda mogućnost da se ovaj vid pripreme za školu obavi u manjim grupama djece, ako roditelji iskažu interesovanje.

Mondo.ba

Danas objavljeno

Human gest! Besplatni termini na gradskom bazenu za djecu sa poteškoćama u razvoju iz Banjaluke

M.

Za dva dana više od 170 zahtjeva: Porodiljama u Banjaluci novčana naknada od velikog značaja

M.

Skoro pola godine od početka radova: Čuvena fontana vraća dašak stare Banjaluke

M.

Ostavite komentar