24. Oktobra 2022.

Banjalučki penzioneri još čekaju: Nije isplaćena obećana pomoć od 100 KM

Big Portal

On je rekao da su se predstavnici penzionera sastali sa gradskim menadžerom Bojanom Kresojevićem, te da je razgovarno o radu Udruženja i pomoći od Gradske uprave.

“Što se tiče isplate 100 KM, gradski menadžer nam je rekao da nije realno da se ta pomoć uplaćuje na račun ‘Elektroprivrede Srpske’, nego da bi to trebalo ići na račune penzionera”, naveo je Uletilović.

On je podsjetio da je Skupština grada usvajanjem budžeta jednoglasno donijela odluku da se penzionerima isplati po 100 KM za potrošnju električne energije.

“Postavljam pitanje: ‘šta ako dva penzionera žive u istoj kući, ko će dobiti taj novac?’ Ja živim sa ocem i ko će od nas dvojice dobiti tih 100 KM, on ili obojica, a u Banjaluci ima koliko hoćete takvih slučajeva”, rekao je Uletilović.

Prema njegovim riječima, penzioneri će sačekati razrješenje situacije u vezi sa objavljivanjem konačnih rezultata proteklih opštih izbora koja, kako je naveo, svakako nije dobra, nakon čega će rukovodstvo, Upravni, Nadzorni odbor i Skupština banjalučkog Udruženja odlučiti o daljim koracima.

Uletilović je rekao da u Banjaluci živi 42.000 penzionera koji traže da im bude isplaćeno po 100 KM jednokratne pomoći, odnosno da bude ispoštovana odluka Skupštine grada.

Blportal.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare