22. Decembra 2022.

Banjalučki aerodrom: Još uvijek neizvjesni letovi Rajanera

Big Portal

Avioprijevoznik će obnoviti sezonske letove za Bratislavu, Brindisi, Krf, Malmo i Solun, dok usluge između Zagreba i Dortmunda tek trebaju biti puštene u prodaju. Osim toga, povećat će se frekvencije za Basel, Charleroi, Krf, Dublin, Maltu, Malmo, Sandefjord i Sofiju u poređenju s ljetom ove godine.

Iz Rajanera su za EX-YU Aviation News naveli da će njegova zagrebačka mreža za nadolazeću sezonu, koja počinje 26. marta, tek treba biti finalizirana.

Rajaner je prošle godine pokrenuo operacije iz Zagreba s planovima da u konačnici ima do deset zrakoplova stacioniranih u gradu. Do sada je bazirao tri Airbusa A320 preko svoje podružnice Lauda Europe. Drugi faktor također mogu utjecati na odluku Rajaner da proširi svoju zagrebačku mrežu.

Razgovori sa slovenskom vladom o mogućim letovima iz obližnje Ljubljane su propali, dok je budućnost njenih operacija iz obližnje Banjaluke i dalje neizvjesna. Avioprevoznik nije pustio u prodaju karte ni za jedan od svojih letova iz drugog najvećeg grada u Bosni i Hercegovini nakon zimske sezone 2022/23.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare