Banjalučanin uhapšen zbog krađe auta - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Banjalučanin uhapšen zbog krađe auta

Banjalučanin M.G. uhapšen je zbog sumnje da je u nedjelju sa parkinga u Ulici Manjačkih ustanika ukrao automobil daevo lanos. “Nakon zaprimljene prijave da je nepoznato lice otuđilo vozilo deav lanos, na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, vozilo je nedugo zatim pronađeno u Ulici od Zmijanja Rajka,…

Banjalučanin M.G. uhapšen je zbog sumnje da je u nedjelju sa parkinga u Ulici Manjačkih ustanika ukrao automobil daevo lanos.

“Nakon zaprimljene prijave da je nepoznato lice otuđilo vozilo deav lanos, na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, vozilo je nedugo zatim pronađeno u Ulici od Zmijanja Rajka, Banja Luka, a daljim radom identifikovan je osumnjičeni koji je stavio vozilo u pogon pomoću ključa koji se nalazio u kontakt bravi i neovlašteno upotrijebio za vožnju”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O svima saznanjima upoznat je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari” i da se protiv M.G. u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

“Policijska uprava Banja Luka, apeluje na građane da preduzmu odgovarajuće mjere kako bi umanjili rizik od situacija u kojima bi kriminogena lica, koristeći nepažnju i odsustvo, otuđila ili ugorozila njihovu imovinu, da ne ostavljaju ključeve u vozilima, bez obzira koliko kratko napuštaju vozilo, jer potencijalni izvršioci i to prate i vješto koriste takve prilike za otuđenje vozila”, zaključuju u pomenutoj Policijskoj upravi.

NN

Danas objavljeno

Napadnuta američka baza u Siriji

V.R.

Bivša holandska kraljica pozitivna na koronu

V.R.

Incident iznad Crnog mora: Ruski avion skrenuo, NATO ignorisao

V.R.

Ostavite komentar