Banjalučanin potpisao novi ugovor sa Poljskim velikanom - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Banjalučanin potpisao novi ugovor sa Poljskim velikanom

Aleksandar Vuković potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa Legijom iz Varšave.


– Tokom ove sezone na klupi Legije pokazalo se kada imate ideju i konstantno je implentirate, možete da napravite mnogo toga dobrog. Razmišljam o tome kako da najbolje pripremim tim za sledeće mečeve koji nam dolaze. Ujedno sam svjestan da nismo još ni na pola puta od onoga gdje želimo da stignemo. Osvajanje poljskog šampionata samo je prva faza u dokazivanju ovoga tima ne samo na domaćoj već i na evropskoj sceni. Četiri kola prije kraja poljskog šampionata Legija ima 11 bodova prednosti nad drugoplasiranim Piastom i trećeplasiranim Lechom i dovoljan joj je još samo jedan bod da bi i teoretski osigurala titulu prvaka države. – kaže Aleksandar koji se osjeća veoma zahvalno, na ponovnoj podršci.

– Odluka o produženju ugovora sa trenerom Vukovićem je prirodna i što je najvažnije veoma argumentovana. Tokom protekle godine razvili smo ne samo individualne sposobnosti naših igrača već i potencijal cijelog tima kao ekipe a sve to zahvaljujuci radu našeg trenera koji je i medjuljudske odnose u ekipi doveo na jedan viši nivo – kaže sportski direktor legije Radoslav Kucharski.

– Trener Vuković savršeno se snašao u svojoj ulozi,on je realista,svjestan je i svih pritisaka velikog kluba koji se stalno bori za trofeje. Donosi hrabre odluke koje postaju razumljive na duži rok. Sa ključnim pretpostavkama o uspjehu kluba zelimo da nastavimo sa redovnim promovisanjem mladih igraca u prvi tim, a naš trener savršeno ostvaruje ovaj cilj – dodao je Kucharski.

xlivesport.com

Danas objavljeno

Crveno-beli se okupili – Obradović poveo 14 košarkaša na Kopaonik

D

“Sabonis nas raznio zbog Ivkovića – ispao sam iz reprezentacije zbog ćirilice”

D

Dejan Savić posle koronavirusa: Dobro jesam, ali siguran nisam

D

Ostavite komentar