Banjalučani za svoje sjajne košarkašice otvorili balkon pobjednika - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

Banjalučani za svoje sjajne košarkašice otvorili balkon pobjednika

Nekoliko stotina Banjalučana, okupljenih ispred balkona Gradske uprave pozdravilo je košarkašku reprezentativku Srbije Sašu Čađu koja je u grad na Vrbasu donijela zlatnu evropsku medalju.

Pored Saše Čađo prijemu su prisustvovale reprezentativke BiH, predvođene kapitenom Milicom Deurom, koje su takođe učestvovale na prvenstvu Evrope u košarci, na kojem su uspjele da obezbijede plasman u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

– Želim da izrazim zahvalnost gradonačeniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću na divnom prijemu. Mnogo smo srećni što imamo priliku da svoje uspjehe podijelimo sa vama, sa svima koji su uz nas. Hvala što nas pratite i hvala vam za svu ljubav i poruke podrške koje smo dobijale tokom cijelog takmičenja – rekla je reprezentativka Srbije Saša Čađo.

– Danas uspostavljamo prelijepu tradiciju koja će, nadam se, trajati godionama i decenijama. Čestitam ovim djevojkama zato što su boje našeg grada pronosale širom Evrope, a zahvaljujući čemu se za naš grad čuje i van njegovih granica. Banjaluka, Republika Srpska i BiH su dobile jedan novi balkon, balkon pobjednika, simbolično ispred Hrama Hrista Spasitelja. Čestitam od srca ovim djevojkama na velikim uspjesima. Grad će biti najiskrenija podrška, ovo je zajednička pobjeda – rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

– Stvarno smo svi presrećni, uživamo, velika nam je čast i zadovoljstvo. Hvala svima koji su nas podržavali tokom ovog evropskog prvenstva – obratila se i košarkašica BiH Milica Deura.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Kovid propusnice natjerale građane da izađu na ulice

M.

U Srbiji više od 6.100 novooboljelih, preminule 42 osobe

M.

Borbeni avioni Vojske Srbije nadlijetali Јarinje

M.

Ostavite komentar