5. Aprila 2022.

Banj bus starta 22. aprila

Big Portal

Kako su naveli, kao i do sada, a nakon zimske pauze, planirano je na početku ovaj autobus vozi samo vikendom od devet do 19 časova.

“Za eventualne izmjene u odnosu na ovaj plan, građani će biti obaviješteni”, kazali su iz resornog odjeljenja.

Naime, prema njihovim riječima, ovaj panoramski bus saobraćati na svakih sat vremena sa početnog mjesta, kod fabrike “Bema”. Pojašnjavaju da će sa početnog mjesta saobraćati na puni sat, a u povratku na pola sata .

“Cijene prevoza za korisnike ‘Banj busa’ se neće mijenjati, odnosno karta će koštati jednu KM”, dodali su iz Odjeljenja.

Kako ističu, reakcije građana na usluge “Banj busa” su pozitivne i zadovoljavajući je odziv. “Za naredni period očekuje se povećan broj korisnika s obzirom na to da je uticaj pandemije virusa korona na mobilnost stanovništva znatno smanjena”, dodali su iz ovog odjeljenja.

Podsjećamo, panoramski minibus je u protekle četiri godine, koliko vozi, prevezao više od 30.000 putnika, dok je prošle godine ukupno 8.200 putnika odlučilo da se s njim prevezu do omiljenog banjalučkog izletišta.

On je uveden sa namjerom da građani koji ranije nisu imali mogućnost da posjete jedno od omiljenih izletišta u gradu to sada mogu ostvariti.

Nezavisne novine

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare