26. Septembra 2020.

Bane Mojićević otvoreno o krahu braka poslije 7 godina

Big Portal

– Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji – rekao je Bane Mojićević i objasnio kako je sve počelo.

– Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe… Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli – kaže on i dodaje:

– Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo – kaže Bane. Porodica ga je u nameri da život nastavi samostalno podržala, jer im je njegova sreća važnija od svega drugog.

Bane Mojićević sa suprugom Milicom

– Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno – objašnjava Bane i dodaje da su nakon razlaza njegova bivša supruga i on postali najbolji prijatelji. Iako bi mnogi rekli da je za razvod kriva treća osoba, Bane to negira.

– Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali… Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se – kaže Bane.

Izvor: Novosi/Alo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare