Bane Krstić snimio pesmu u kućnoj samoizolaciji: "I to će proći" u četiri zida - BIGportal.ba
Ex Yu

Bane Krstić snimio pesmu u kućnoj samoizolaciji: “I to će proći” u četiri zida

Vođa grupe “Garavi sokak” napisao pesmu koja je izmamila na internetu komentare pune oduševljenja

AKTUELNA situacija oko pandemije korone i vreme koje provodimo kod kuće inspirisali su, poput mnogih njegovih kolega, i Baneta Krstića, vođu grupe “Garavi sokak”, da napiše pesmu koju je nazvao “I to će proći”. Sasvim prikladno, podržavajući kampanju “Ostani kod kuće”, Bane je snimio video u svom domu.

– Četir’ zida, četir’ strane sveta, ko u kutiju od šibica, sve nas život isto pakuje, nema toga ko se raduje – peva vođa “Garavog sokaka” na početku.

Vedre zrake, međutim, donosi refren, gde se kaže da će tamnoj noći doći kraj, i da će sunce opet da zasija. Emotivno, u svom stilu, Krstić poručuje: “Proverimo u grudima kantar, u šta vredi uložiti trud, nisu preci za budućnost našu ostavili kosti uzalud.” Svestan je, pritom, da “ova pesma pevaće se kratko, nekoliko nedelja ili koja više, i sama će u zaborav pasti, kada bude moglo da se diše”.

Numera “I to će proći” izmamila je na internetu brojne komentare pune oduševljenja, poput “Savršeni Bane, koliko lepa i pozitivna pesma”, “Bane, ti si veliki čovek”, “Mislim da pesma neće tako lako proći jer Banetove pesme ne prolaze”…

Danas objavljeno

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Da li ga PREPOZNAJETE? On je sin slavne zvijezde NARODNE MUZIKE

Zeljka

Ostavite komentar