Bali beg vara suprugu? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bali beg vara suprugu?

Glumački par, 35-godišnja Fahriye Evcen i godinu dana stariji Burak Ozcivit osvojili su domaću publiku u turskim sapunicama koje su posljednjih godina veoma popularne među domaćim gledateljima, a zanimljivo je kako su se tokom jednog zajedničkog snimanja i zaljubili.

Par je ljubav ozakonio 2017. godine u Istanbulu nakon četiri godine veze, a prošle godine se pisalo kako bi supružnici mogli predati papire za razvod braka.

Kako navode izvori bliski supružnicima, u njihovom braku već duže vrijeme ‘ne cvjetaju ruže’, a tim navodima sada su se pridružile špekulacije da Burak vara suprugu. Naime, Burak trenutno snima triler ‘‘Masha’s Mushroom’ u kojem glavnu ulogu ima 45-godišnja glumica Tara Reid, najpoznatija po ulozi u Američkoj piti. Kako navode izvori sa seta serije, između Buraka i Tare osjeti se neopisiva hemija, a jedna uposlenica seta otkrila je turskim medijima da su njih dvoje razmijenjivali strasti u garderobi, nakon što su svi otišli kući.

-Završilo je snimanje, a ja sam ostala pokupit sve svoje stvari. Odjednom sam čula nekakve zvukove, a par sekundi sam u daljini vidjela Taru kako potpuno gola stoji ispred Buraka, rekla je djevojka čiji identitet nije poznat.

-Ne vjerujem u ove priče. Pa pogledajte Taru i pogledajte Fahriyje. Sumjam da Burak vara suprugu s kolegicom, odnosno nadam se da su ovo samo glasine, komentirala je jedna obožavateljica.

-Fahriye i ja se vrlo dobro poznajemo. Istina je, slavan smo par, ali kod kuće smo kao obična porodica. Posao i javni identitet su nešto potpuno drugo. Međutim, kad smo se upustili u vezu, znali smo sve to. Bili smo svjesni svega, i zaista nema nikakvih problema. Smatram da dobro izlazimo na kraj sa svim izazovima, rekao je prošle godine glumac kada je ujedno i dao do znanja kako je u njihovom braku sve u redu.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Forbs: Ilon Mask više nije najbogatiji čovek na svijetu

Vanja A

Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno

Vanja A

Takmičar u njemačkom kvizu “Ko želi biti milioner?” dobio pitanje o BiH, trebala mu je pomoć

Vanja A

Ostavite komentar